.:Stockholm megvolt:.

Hibátlan kis kiruccanás volt. Nov 21-én mentünk, 24-én jöttünk.
Szombaton (első nap) volt a bemutatkozás ill. a vetítés (1 a 4-ből) és a közönségtalálkozó.
Nyelvi nehézségeinket leküzdöttük-itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem kedves tolmácsunknak és barátunknak, Shannon-nak a segítségét - és egy egész jó beszélgetés kerekedett a film után. Taps is volt! ;-) Az est további részéről nem beszélnék, mert kiégne a monitor!!!! :-O
Vasárnap-miután összekaptuk magunkat- délután megnéztük Jan Kounen: Coco Chanel & Igor Stravinsky c. filmjét. Gyönyörű volt, majd a beszélgetést is elcsíptük a rendezővel! Ő követte el a Dobermann-t is!!!
Hétfőn interjú és fotózás következett, majd este egy vacsorára voltunk hivatalosak egy petanque bárba! Jött értünk egy autó és mit gondoltok ki mellé ültettek be minket? Jan Kounen mellé, akkor el kezdtünk dumálni, kapott egy Papírrepülők dvd-t, aztán vacsi majd petanque bajnokság (erről egy video-t az ismerőseim láthatnak a Fészbukon).
Kedd reggel még konzultáltunk egyet Jan-nal, !MÉG ÉJJEL MEGNÉZTE A DVD-T! nagyon tetszett neki a film, kontaktot cseréltünk! Egy órán keresztül beszélt nekünk róla!!!!!
Jajj, majd el felejtettem! Láttam kb. 2 méterről Susan Sarandon-t is, csak alig vettem észre, mert kb. a köldökömig érhet!!! :-)
Profi volt a Feszt., a szervezés, a vendéglátás, csak ne kellett volna rájönömm a KöKi-nél, hogy haza kell érni....

1 megjegyzés: